Radardetektorainkkal, traffipaxjelző készülékeinkkel, lézerblokkolóinkkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Miért jó?

  • Megóvhat a büntetéstől,
  • Időt takaríthat meg,
  • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
  • Védi jogosítványát, pénztárcáját.
Nyugati és Japán autóalkatrészek!
Üzletünk PDF Nyomtatás E-mail
Xenon
    autólámpa bolt

Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Cím: 9028 Győr, József A. út 123/a
Tel: 96/436-645
Fax: 96/518-646
Mob: 30/9560-428
CT: Bödők Gábor
Nyitva H-P: 08-17-ig Szo 08-12-ig

 

   

 

Megközelítés

Pápa felöl 83-as út
A győri temetőnél egyenesen az Esso kút felé, majd a Plázáig, ott jobbra, majd a vasúton át a lámpáig. A lámpánál balra a József Attila úton a Fehérvári út felé a kereszteződéstől kb. 600-700 m-re bal oldalt található az üzlet.

Veszprém felöl 82-s út
A győri tábla után a második körforgalomnál (Kakas vendéglő) jobbra a József Attila úton a lámpáig, majd a lámpa után egyenesen kb. 600-700 m-re bal oldalt található az üzlet.

Székesfehérvár felöl 81-es út
A Győr tábla után a körforgalomban a harmadik kijárat a József Attila út. Az üzlet a körforgalomtól kb. 600-700 m-re található a jobb oldalon.

Szlovákia felöl
Vámosszabadi felöl egyenesen az Interspar-ig, majd tovább egyenesen a Fehérvári felüljárón és ezen az úton a lámpás kereszteződésig (Fehérvári és Ipar út kereszteződés). A lámpánál egyenesen az autókereskedések mellett át a vasúti átjáron a körforgalomig. A körforgalom első kijárója jobbra a József Attila út, melyen kb. 600-700 m-t haladva jobbra találhat az üzlet.

 

 

 

 

 
EliTech BLS SX lézerszenzor
EliTech BLS SX lézerszenzor
14 900 ,- Ft

AL Rriority Radar/ GPS Modul
AL Rriority Radar/ GPS Modul
23 900 ,- Ft

Whistler Prp-78 XRi radar- és lézerdetektor
Whistler Prp-78 XRi radar- és lézerdetektor
79 900 ,- Ft

AL Priority | ALP kiegészítő szenzor
  AL Priority | ALP kiegészítő szenzor
 Hívjon az árért

ALP Connect Bluetooth Modul
ALP Connect Bluetooth Modul
37 973 ,- Ft

Figyelmeztetés: A radardetektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! Kérjük olvassa el általános ismertetőnket a radardetektorok működéséről! Az Ön érdekében kérjük, ne vásároljon bizonytalan forrásból! Javasoljuk hogy csak hivatalos disztribútortól vásároljon! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú traffipaxdetektort - radardetektort és lézerdetektort szállíthatjuk Önnek! Köszönjük hogy meglátogatta oldalunkat!

© 2019 - www.autolampabolt.hu