Radardetektorainkkal, traffipaxjelző készülékeinkkel, lézerblokkolóinkkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Miért jó?

  • Megóvhat a büntetéstől,
  • Időt takaríthat meg,
  • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
  • Védi jogosítványát, pénztárcáját.

Hírszolgáltatás

Nyugati és Japán autóalkatrészek!
Jönnek! 160 új sebességmérő PDF Nyomtatás E-mail

Az e-útdíj rendszert is megvalósító két magyar cég fejlesztette ki és szállítja le a rendőrség új traffipaxait, nettó 720 millió forintért. A 160 eszközzel már akár január második felében élesben ellenőrizhetik az autósokat.

 

Az ORFK korábbi hirdetményéből kiderül, hogy az új sebességmérők mobil készülékek ("Változtatható helyü Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok"), mely információ arra enged következtetni, hogy lézeres elven működő egységekről beszélhetünk, elsősorban tehát lézeres-traffipax elleni eszközökkel védekezhetünk a jövőben.

mobil_traffi.jpg

A mobil sebességmérés eddig is jellemzően lézeres volt Magyarországon

 

 

 

Az új készülékek azonban nem csak a közlekedők sebességét képesek ellenőrizni, figyelik a biztonsági övet: be van-e csatolva, a jogszerűtlen busz sáv használatot, a szabálytalan sávelhagyást, valamint a tilos jelzésen történő áthaladást is.

 

busz_sav.jpg

Többek között a biztonsági övet, és a jogszerűtlen sávhasználatot is figyelik az új sebességmérők,
vagyis a változtatható helyü Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok

 

 

 

A beszerzés része a rendőrség összesen 12,5 milliárd forint értékű, közlekedésbiztonságot javító - a Közlekedés operatív program kiemelt projektjeként uniós támogatással megvalósuló - fejlesztésének, amelynek keretében több mint félezer darab, többfunkciós sebességmérőt vásárolnak, valamint a rendszer működtetéséhez szükséges informatikai hátteret alakítják ki. Sebességmérőből a mostani 160 darab mobil sebességmérőn túl 365 darab fix telepítésű eszközt szereznek be, összesen mintegy hatmilliárd forintért.
 
< Előző   Következő >
AL Rriority / alap / első- hátsó védelem
 AL Rriority / alap / első- hátsó védelem
239 900 ,- Ft

HID XENON szett
HID XENON szett
24 900 ,- Ft

Whistler Moto GLO Motoros sisak lámpa
Whistler Moto GLO Motoros sisak lámpa
19 900 ,- Ft

AL Priority | ALP kiegészítő szenzor
  AL Priority | ALP kiegészítő szenzor
 Hívjon az árért

EliTech BLS SX lézerszenzor
EliTech BLS SX lézerszenzor
14 900 ,- Ft

Figyelmeztetés: A radardetektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! Kérjük olvassa el általános ismertetőnket a radardetektorok működéséről! Az Ön érdekében kérjük, ne vásároljon bizonytalan forrásból! Javasoljuk hogy csak hivatalos disztribútortól vásároljon! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú traffipaxdetektort - radardetektort és lézerdetektort szállíthatjuk Önnek! Köszönjük hogy meglátogatta oldalunkat!

© 2019 - www.autolampabolt.hu