Radardetektorainkkal, traffipaxjelző készülékeinkkel, lézerblokkolóinkkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Miért jó?

  • Megóvhat a büntetéstől,
  • Időt takaríthat meg,
  • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
  • Védi jogosítványát, pénztárcáját.

Hírszolgáltatás

Nyugati és Japán autóalkatrészek!
FRISS PDF Nyomtatás E-mail
2008-05-15   Új traffipaxok a fővárosban?
A május 1-től életbelépett szigorítások után újabb hír röppent fel 50db új traffipax beszerzéséről, melyeket a rendőrség Budapest utcáin állítana csatasorba akár már jövő év januárjától.
A tervek szerint az új sebességmérőkből 10db fix helyen lenne a városban olyan egyenes, hosszabb útszakaszokon, ahol a vezető elcsábulhat egy kis gyorshajtásra (bár talán itt lenne a legkevésbé indokolt sebességet mérni, ha valóban a balesetmegelőzés a cél). 
A maradék 40 mérőműszert autóba építve használná a BRFK.
A fentieken kívül több év után újra útjára indult az az e-mailes lánclevél, mely szerint jelzőlámpákba épített traffipaxok vannak Budapesten - ez továbbra is kacsaként kezelendő, a BRFK is cáfol, bár az ötletet megfontolnák - nyilatkozta a kapitányság képviselője.
forrás: zoom.hu
 
 
2008-03-21 Az AntiLaser G8 újra első a fejlesztésben!
Az AntiLaser újra a leggyorsabban reagáló gyártó. A tavalyi SCS-102-es elsőkénti és a Traffipatrol XR lézerek megoldása után most újfent bizonyít: a világon elsőként blokkolja a jelenleg legkifinomultabb lézeres sebességmérő műszert, a Riegl FG21-P-t (melyet csak Németországban és Ausztriában használnak!).
Tekintse meg a videót:
. Hamarosan...
.
2008-04-01 dbTv 5. - a Beltronics RX65 Euro radardetektor függőleges konzolon
Az alábbi videón a detektor kizárólag az opcionálisan megvásárolható vertikális konzolon produkált teljesítményét mutatja, a budapesti M1/M7 bevezető szakaszon lévő telepített traffipaxszal szemben. A mérőműszer nem szembe van fordítva a forgalommal, hanem az elhaladó forgalmat méri - ezzel is nehezítve adott esetben a detektálást.
(Az autó hozzávetőlegesen állandó 100km/h-ás
sebességgel haladt.)
.
...
2008-02-14 Üzlet a traffipax?
Traffipax-téma a Szólás szabadságában. A közeljövőben vállalkozásoknak is akár kiadható sebességméréssel kapcsolatban forgató stáb üzletünkbe is ellátogatott.
Videólejátszás, részlet a műsorból:
.
.
2007-12-04 dbTv 4. - honlapunk házi sorozatának negyedik részéhez érkeztünk
Legfrissebb videónk az ECHO Lasertek lézerblokkoló teljesítményét, hatásosságát mutatja be az egyik legnehezebben blokkolható lézeres sebességmérő ellen. A készüléket megtalálja a Lézerblokkolók menüpont alatt, a videó pedig letölthető jobb minőségben a Termékvideók menüpontra kattintva.
Videólejátszás:
 
< Előző
EliTech BLS SX lézerszenzor
EliTech BLS SX lézerszenzor
14 900 ,- Ft

ALP Priority /alap/ szenzor
ALP Priority /alap/ szenzor
7 900 ,- Ft

Whistler Prp-78 XRi radar- és lézerdetektor
Whistler Prp-78 XRi radar- és lézerdetektor
79 900 ,- Ft

AL Rriority / alap / első- hátsó védelem
 AL Rriority / alap / első- hátsó védelem
239 900 ,- Ft

AL Rriority / alap/ Terepjáró védelem
AL Rriority / alap/ Terepjáró védelem
411 700 ,- Ft

Figyelmeztetés: A radardetektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! Kérjük olvassa el általános ismertetőnket a radardetektorok működéséről! Az Ön érdekében kérjük, ne vásároljon bizonytalan forrásból! Javasoljuk hogy csak hivatalos disztribútortól vásároljon! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú traffipaxdetektort - radardetektort és lézerdetektort szállíthatjuk Önnek! Köszönjük hogy meglátogatta oldalunkat!

© 2019 - www.autolampabolt.hu